Hieronder vindt u heel wat interessante info over de werking van onze carwash. Heeft u specifieke vragen of opmerkingen, neem contact op.

Wat houdt osmose water in?

Osmose is een complex natuurkundig proces. Het komt erop neer, dat uit het water, dat gebruikt wordt voor de spoeling, alle kalken en mineralen zijn verwijderd. De auto droogt hierdoor gegarandeerd vlekvrij op.

Wat houdt wax in?

Door middel van de wax wordt er een beschermingslaag op de auto gespoten. Deze wax beschermt de auto ongeveer 2 tot 3 weken voor schadelijke invloeden van buitenaf.

Kan mijn cabrio door de carwash?

Cabrio’s kunnen zonder problemen door de carwash. De gebruikte viltborstels zijn zo zacht dat deze uw dak niet kunnen beschadigen.

Moet ik de antenne eraf halen?

Antennes moeten worden ingeschoven of gedemonteerd. Ook voor flexibele antennes wordt aanbevolen om deze te demonteren.

Is het schadelijk om bij vriesweer de wagen te laten wassen?

Wij kunnen veilig wassen tot -8° , moderne wagens hebben zeer goede waterafdichtingen aan deuren en naden. IJsvorming komt hierdoor nauwelijks nog voor.

Algemene voorwaarden gebruik installaties

Het gebruik van onze installaties is op eigen risico.
Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen.
Antennes, spiegels alsook uitstekende en loshangende onderdelen zijn niet onze verantwoordelijkheid.
Niet zichtbare schade of verborgen gebreken aan de wagen kunnen na een wasbeurt wel zichtbaar worden door het contact van onze machines, voor dergelijke schade kunnen wij niet verantwoordelijk gesteld worden.